Reacties

Bent u blij met uw geboortekaartje?
Dat horen we graag, een berichtje hieronder wordt zeer gewaardeerd!

Dit formulier is bedoeld voor reacties van klanten die het geboortkeaartje naar tevredenheid hebben ontvangen. Voor vragen of andere mededelingen kunt u het beste contact opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Zeer beleefde, vlotte en uitstekende service. Zelfs naar België waren ze hier na een dag.
  (Maandag doorgegeven, Dinsdag geleverd).

  Reacties van de ontvangers: Uniek kaartje, passend bij de situatie (dieren), Zeer mooi design, Fantastisch getekend. Zeker een aanrader en voor ons eventueel 2de kindje!.

 2. Voor de geboorte van onze dochter Eva is het geboortekaartje met de herder en twee poezen aangepast en opgemaakt met een afbeelding van onze eigen hond en katten. Het kaartje is geweldig geworden en we zijn super blij met het resultaat! Ook de reacties van onze omgeving zijn erg grappig. Sommige mensen zien direct dat het onze eigen huisdieren zijn… anderen vinden het gewoon een leuke afbeelding 🙂 De communicatie verliep goed en snel per mail en er was een ruime keuze aan gekleurde enveloppen beschikbaar waar wij een bijpassende envelop uit hebben kunnen kiezen. We hebben de kaartjes de dag na het doorgeven van de laatste wijzigingen ontvangen en omdat we de enveloppen al hadden geschreven, kon het kaartje snel op de post. Dit persoonlijke kaartje is helemaal geworden zoals we hadden gehoopt! Heel hartelijk dank.

 3. super mooie kaartjes
  naar onze wensen werd goed geluisterd en goed uitgewerkt
  super gedaan

 4. De persoonlijke items waren helemaal leuk verwerkt in het kaartje. Wij waren er helemaal blij mee !

 5. Wij waren super blij met het geboorte kaartje voor Jeroen. Erg leuke reacties op gekregen. Bedankt.

 6. We zijn heel erg blij met het geboortekaartje voor onze Nick! We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen en uiteindelijk hadden we zelfs kaartjes te kort, iedereen wilde er eentje hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *