Reacties

 1. 3e kindje en voor de 3e keer hier naar volle tevredenheid de kaartjes besteld. Leuk om te zien hoe persoonlijke details verwerkt kunnen worden in het kaartje! Er komt geen 4e, anders hadden we hier zeker weer besteld ?

 2. Wij waren super blij met ons geboortekaartje. Het was helemaal naar wens. Dat maakt dat we nu bij de tweede wederom hier zullen gaan bestellen.

 3. Vlotte en vriendelijke service! Ontwerp precies naar wens gemaakt en ondanks die rotcrisis toch alles gelukt! Bedankt!:)

 4. Superleuk geboortekaartje, naar wens gemaakt. Boer en bont collectie. Reeds 2e keer dat we hier een kaartje van hebben besteld. 2x contact gehad met Mark via mail en ging prima en alles in orde.

 5. Het kaartje is super bij iedereen ontvangen ook wij zijn super tevreden met het kaartje (Na wat gedoe om in contact te kunnen komen met de drukkerij wegens een telefoonstoring hebben wij onze kaartjes snel geleverd gekregen..)

 6. Wij zijn heel blij met het ontworpen geboortekaartje voor onze kleine Djace. Echt een geboortekaartje wat voldoet aan onze verwachtingen en wensen. Wij hebben hele leuke, originele en lieve reacties gekregen. Bedankt Mark!

 7. Wij hebben voor onze zoon bij mark ons geboortekaartje besteld.
  We zijn erg echt super bij mee en hebben hele leuke reacties gekregen door dat het een heel persoonlijk kaartje is geworden.
  Mark heeft de moter van mijn vriend echt super na getekend.
  Bedankt voor je goeie service.

 8. Wij zijn erg tevreden met onze geboortekaartjes. Ook vrienden en familie vinden het een leuk en bij ons passend kaartje! Bedankt!

 9. Wij zijn zeer tevreden en blij met het voor ons ontworpen (naar wens aangepaste) geboortekaartje! Ook vrienden en familie vinden het een super leuk en origineel kaartje!

  Ook de service hebben wij als zeer prettig ervaren. De gemaakte afspraken zijn keurig netjes nageleefd en alles is naar wens verlopen! Heel erg bedankt. šŸ™‚

 10. Hele fijne service! Er waren wat gewenste veranderingen aan de kaart. De veranderingen waren heel snel uitgevoerd en ook precies zoals verwacht! Ook kregen we heel vlot antwoord op onze mails. Erg leuk om een gepersonaliseerd kaartje te kunnen laten maken! Al bij al heel erg fijn en zeker een aanrader!

 11. Wij hebben 3x onze kaartjes laten maken door Mark, heel persoonlijk, heel goede service. En prachtige herinneringen. Zeker aan te raden! Super tevreden over!

 12. Nu voor de tweede keer ouders geworden en alletwee de keren hier onze geboortekaartjes besteld. Wat zijn wij ongelofelijk blij met de super goede service en de leuke unieke geboortekaartjes! We krijgen heel veel complimenten.
  Nogmaals heel erg bedankt.

 13. Goede service, als je wat te vragen hebt krijg je snel een reactie terug. Top!!!
  Hele leuke reacties over het geboorte kaartje.

 14. Zeer beleefde, vlotte en uitstekende service. Zelfs naar Belgiƫ waren ze hier na een dag.
  (Maandag doorgegeven, Dinsdag geleverd).

  Reacties van de ontvangers: Uniek kaartje, passend bij de situatie (dieren), Zeer mooi design, Fantastisch getekend. Zeker een aanrader en voor ons eventueel 2de kindje!.

 15. Voor de geboorte van onze dochter Eva is het geboortekaartje met de herder en twee poezen aangepast en opgemaakt met een afbeelding van onze eigen hond en katten. Het kaartje is geweldig geworden en we zijn super blij met het resultaat! Ook de reacties van onze omgeving zijn erg grappig. Sommige mensen zien direct dat het onze eigen huisdieren zijn… anderen vinden het gewoon een leuke afbeelding šŸ™‚ De communicatie verliep goed en snel per mail en er was een ruime keuze aan gekleurde enveloppen beschikbaar waar wij een bijpassende envelop uit hebben kunnen kiezen. We hebben de kaartjes de dag na het doorgeven van de laatste wijzigingen ontvangen en omdat we de enveloppen al hadden geschreven, kon het kaartje snel op de post. Dit persoonlijke kaartje is helemaal geworden zoals we hadden gehoopt! Heel hartelijk dank.

 16. super mooie kaartjes
  naar onze wensen werd goed geluisterd en goed uitgewerkt
  super gedaan

 17. Supergaaf geboortekaartje! Echt heel persoonlijk en verassend! Thanks!

 18. De persoonlijke items waren helemaal leuk verwerkt in het kaartje. Wij waren er helemaal blij mee !

 19. Wij waren super blij met het geboorte kaartje voor Jeroen. Erg leuke reacties op gekregen. Bedankt.

 20. We zijn heel erg blij met het geboortekaartje voor onze Nick! We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen en uiteindelijk hadden we zelfs kaartjes te kort, iedereen wilde er eentje hebben.


Bent u blij met uwĀ geboortekaartje?
Dat horen we graag, een berichtje hieronder wordt zeer gewaardeerd!

Dit formulier is bedoeld voor reacties van klanten die het geboortkeaartje naar tevredenheid hebben ontvangen. Voor vragen of andere mededelingenĀ kunt u het beste contact opnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.