Veel gestelde vragen

Geboortekaartjes van MaakmijnKaartje.nu zijn uniek en ook onze werkwijze voor het maken van de geboortekaartjes is anders dan bij anderen. Natuurlijk begrijpen wij het als u nog vragen heeft, dus die beantwoorden wij graag. Kijk eerst of uw vraag hieronder misschien wordt beantwoord, is dat niet zo neem dan contact met ons op.

Kan ik een proefkaartje bestellen?

Alleen als uw bestelling definitief is en u tevreden bent met het voorbeeld dat u via de e-mail heeft gekregen, kunt u een voorbeeldkaartje krijgen van uw kaartje, nadat de factuur voldaan is.

U kunt dus niet zomaar een proefkaartje van de site aanvragen zonder een bestelling te doen.

Lees meer over het verloop van een bestelling op de pagina “Werkwijze”.

Hebben jullie een winkel of bezoekadres?

Nee, er is geen winkel en er zijn ook geen boeken met voorbeelden. MaakmijnKaartje.nu is een webwinkel. U kunt op de website een kaartje bestellen en u krijgt vervolgens contact met de illustrator die uw kaartje voor u zal maken.

Op wat voor papier wordt er gedrukt?

De geboortekaartjes worden gedrukt op 300 grams papier. Dit is hetzelfde als bij elke andere online-drukkerij vanwege het feit dat er geen printers zijn waar dikker papier doorheen gaat.

Voor het mooiste resultaat adviseren wij om een twee- of drieluik te nemen, de vouw zorgt voor extra stevigheid waardoor de kaart mooi blijft staan.

Hoe kan ik de kleur wijzigen?

Het is niet bij alle kaartjes mogelijk om de kleur te wijzigen. Als het wél mogelijk is, staat er een gekleurd vlakje in de toolbar boven het kaartje. Als u hier op klikt, komt het kleurenpalet tevoorschijn.

Om de kleur te kunnen wijzigen moet javascript aan staan in uw browser. Dit staat standaard aan, maar soms (bijvoorbeeld bij bedrijven) wordt het uitgezet.

Op de website kan er per kaart maar één kleur worden gewijzigd, meestal de achtergrond kleur. Wilt u meer wijzigen? Geen probleem, geef het door bij de bestelling en de illustrator wijzigt het gratis voor u.

Ik wil niets laten wijzigen, hoe kan ik een kaartje direct bestellen?

Heeft u een kaartje gevonden wat al helemaal aan uw wensen voldoet? Bestel dan het kaartje en vul op het bestelfomulier niets in bij de gewenste aanpassingen voor de illustratie. U krijgt een prijsopgave terug die gelijk is aan de kosten die op de website bij het kaartje stonden. Indien u hiermee akkoord gaat, is de bestelling definitief.